Produkty
Stpňovitost 14,5°, obsah alkoholu 5,7%. Pro ženy i pro muže vaří Žatecký pivovar tmavý ležák - Žatec Xantho - vskutku výjimečné pivo. Výběrem surovin a speciálním varným procesem se podařilo zvýšit obsah vysoce žádané látky zvané xanthohumol na téměř dvojnásobek. Kdo ochutná noblesní chuť tohoto...
—————
Světlý ležák s obsahem lakoholu 4,6% určený především na vývoz. Lahev je nevratná. Na světových trzích je pivo Žatec prodáváno v té nejvyšší cenové a kvalitativní úrovni, jako špičkový český ležák, vyrobený z nejkvalitnějších surovin a klasickým českým technologickým postupem...
—————
Světlý ležák s obsahem alkoholu 5,3%. Tradiční české pivo vždy tvořilo etalon kvality pro piva vyráběná ve světě. V současnosti proslavuje umění českých sládků pivo z kraje, kde chmel i slad dosahuje jedinečné kvality a umožňuje uvařit tento ležák s barvou zlata, výraznou chutí a...
—————
Světlý ležák s obsahem alkoholu 4,8%. Pouze v srdci kraje, proslulého pěstováním žateckého chmele a ječmene, za použití tradiční technologie je možné uvařit špičkový, světlý ležák zlatisté barvy, plné chuti a čisté vůně s výraznou chmelovou hořkostí, bohatou pěnivostí a vysokým řízem. Pivo...
—————
Světlá dvanáctka Bavorského typu z malého pivovaru ve Zwieselu 15km za Železnou Rudou (Dampfbierbrauerei Zwiesel)
—————
Velkopřevor je nejsilnější pivo ze Strakonic s obsahem alkoholu 6%. Vyznačuje se plnou chutí a výraznou jemnou hořkostí.
—————
Jedná se o pivo dochucené, dokvašené v lahvi. Sedlinka je tvořena kulturními kvasinkami.
—————
Vimperský ležák se stupňovitostí 12,8°. Vařeno v měšťanském pivovaru Strakonice. Nepasterované plné pivo.
—————
Polotmavý ležák s obsahem alkoholu 5,1%. Je vyroben z tmavých, karamelových a barevných sladů ve směsi se světlým sladem. Jemnou hořkost zajišťuje Žatecký chmel. pivo je nepasterované.
—————
Světlý ležák s obsahem alkoholu 5,2%. Střední hořkost, plnost chuti, říz a chlebnatost. Klasické české pivo je výsledkem použití nejkvalitnějších surovin a tradičních postupů při vaření. Když si chcete opravdu pochutnat na dobrém českém pivu.
—————